Att spela Bingo på nätet har som bekant blivit otroligt stort i världen idag. Bonusarna är otroligt många och ger på så sätt väldigt bra fördelar när man ska spela. Om man däremot vill spela bingo på annat sätt än inne på internet så är det bästa sättet att spela i en bingohall.

I hela Sverige finns det en rad olika bingohallar som varje dag har öppet för sina spelare. Åldern är blandat och det finns ofta många som kommer från världens alla hörn. Bingohallarna är ofta mysiga och ger en sorts spänning av att bara gå in där. Den största bingohallen i Sverige ligger i Stockholm, närmare bestämt i Fridhemsplan och St: Eriks Gatan. Här finns en rad olika spel som gör att den som spelar ständigt kommer att få en rad utmaningar under sin vistelse. Att spela bingo på Bingo Fridhemsplan är roligt och kostar inte en förmögenhet.

Att spela bingo kostar ungefär mellan 10 och 40 kronor beroende på vilket spel man väljer att spela. Vinsterna brukar ligga på ungefär tio gånger insatsen per bricka. Exempelvis skulle den som spelar vinna 400 kronor om man fick bingo på en bricka som kostade 40 kronor.

Olika spel som man kan välja på

1 000 – UT: Där kostar en bricka 10 kronor och man kan vid vinst vinna 100 kronor på första och andra raden. Skulle man vinna vid full bricka så vinner man hela 1000 kronor.

1 000 – UT JACK: Kostar 10 kronor och här vinner man 100 kronor på de första fyra raderna. Skulle spelaren få en full bricka så vinner den 1000 kronor. Skulle man dessutom få en full rad på mindre än 58 drag vinner man dessutom hela 8000 kronor.

10 – JAKTEN: Här spelas de första fem raderna till en vinst av 100 kronor per rad. Får spelaren full bricka inom 57 nummer så vinner man hela 3000 kronor.

10 000 – UT: Här kostar brickan hela 20 kronor och den som först får en rad vinner 2000 kronor. Den som vinner på andra raden vinner också 2000 kronor medans den som vinner den tredje raden vinner hela 10 000 kronor.

16-JACKEN riks: Här kostar brickan 20 kronor och den som vinner för varje rad erhåller 500 kronor. Skulle man dessutom vinna fem rader inom 57 nummer så får man en Jackpot på hela 16 000 kronor.

2 000-UT: Detta spelet kostar 10 kronor med bricka och vinnaren på de första fyra raderna erhåller en vinst på 100 kronor per rad. Full bricka ger 2000 kronor.

2 500 UT: Denna vinstplan ser precis ut som föregående, med undantag att en full bricka ger hela 2 500 kronor vid full bricka.

2000 – 4000 UT: Brickan kostar 20kr/40kr och de första fyra raderna ger en vinst på 100/200 kronor. Skulle spelaren få full bricka så erhåller den 2000/4000kronor beroende på vilket pris man köpt brickan för.

3 x 1 000 KR: I detta spel får man 1000 kronor för varje vinst man får när man får en rad. Detta spel är otroligt populärt och därför gäller det att tidigt vara ute när man spelar.

3 x 10 000: Här kostar brickorna 20 kronor och för att vinna pengarna så krävs att man får alla tre raderna. Då vinner man hela 10 000 kronor.

Dessa vinsterna är väldigt bra och har funnit under en längre tid. Även om dessa olika spel är otroligt populära så krävs det att man kan närvara på plats. Om man inte kan närvara på plats så rekommenderas att man spelar via nätet. På de olika hemsidorna där man kan spela bingo får man dessutom en rad olika bonuserbjudanden som gör att spelarna får en riktigt bra början till sitt spel. Dessutom finns en rad häftiga jackpotts som erbjuds på internet.

Är man en spelare dessutom längtar efter att en dag få kalla sig själv för proffs så är det på nätet man ska vara. Ett bingoproffs är en bingospelare som helt kan livnära sig genom bingo och för att få den summan som krävs så bör man försöka plocka hem vinsten på nätet. Bingoproffsen är inte många, men de finns och det är därför de är så otroligt stolta över att kalla sig för proffs på bingo. Om man vill spela på liknande bingohallar runt om i Sverige så finns det en hel del olika att välja bland.

Här finns bingohallarna

Malmö, Stockholm, Borlänge, Fridhemsplan, Högdalen, Hötorget, Jönköping, Skärholmen, Skövde, Söderhamn, Sundbyberg och Västerås. I dessa finns det ett liknande utbud på olika sorters spel. Något som också finns tillgängligt på dessa bingohallar är spelet Jack Vegas. Dessa maskiner är en del av svenska spels utbud och finns i Sverige just på grund av spelmonopolet som finns i Sverige.

En annan fördel med att spela bingo i olika hallar eller runtomkring i föreningslokaler är att man får mycket av den sociala biten. Vissa människor kan sedermera träffas och skapa relationer som håller livet ut. Ofta startar en vänskapsrelation genom att man finner olika sorters intressen. Eftersom bingon är en stor del av livet så kan det bli en fullträff. Lycka till!